Plaats je bestelling voor 1 september 2024 en ontvang gratis sluitstickers!

Luxe papiersoorten

Prachtig papier met een voelbare textuur voor een extra luxe uitstraling. Door onze drukmethode zijn zelfs de kleinste lettertjes haarscherp te lezen op reliëf papier en blijft de textuur behouden.

We werken met verschillende papiersoorten, zo is er voor ieder ontwerp een bijpassend papiersoort.

Vergé
Vergé

Texture Vergé heeft een mooie lijnstructuur wat typerend is voor gevergeerd papier. Het houtvrije papier voelt prettig aan dankzij de aanwezigheid van een vleugje katoen. Dit papier geeft je ontwerp echt iets extra’s.


BioTop

BioTop is een mooi ongestreken papiersoort dat gemaakt is van afvalhout. Het papier heeft een elegante, matte en natuurlijke uitstraling.


Oud-Hollands

Oud-Hollands is een off-white papiersoort met een mooie lijnstructuur. De zachte kleur van het papier zorgt voor een warme ondertoon in het drukwerk. Het reliëf is zichtbaar door de afdruk heen en geeft je ontwerp een luxe uitstraling.


Linnenpersing

Linnenpersing is een gaaf papiersoort met een subtiel linnen reliëf. Dit papier is vrij wit en ongestreken. Het subtiele structuurtje geeft een bijzondere uitstraling aan je drukwerk. 


Eco Vezel

Eco Vezel bestaat voor 100% uit landbouwafval. Een van onze meest milieuvriendelijke papiersoorten. De vezels in het papier zorgen voor een eigentijds karakter.


Kraft

Kraftpapier is een duurzaam papiersoort wat geproduceerd is uit gerecycled materiaal. Dit zorgt voor een unieke, natuurlijke look en feel.


We adviseren je bij ieder kaartje op welk papiersoort het ontwerp het beste tot zijn recht komt.